- Aardappel-knolselderijgratin (gv)
- Aardappel op Calabrische wijze (lv) (gv)
- Aardappelschotel met spek, taleggio en prei (gv)
- Aligot: Franse aardappelpuree (gv)
- Amsterdamse uitjes (lv) (gv)
- Andijvie met parmezaancustard (gv)
- Aubergine geglaceerd met honing en harissa (gv)
- Bleekselderijgratin met venkel en zwarte peper (gv)
- Chinese chow chia lan: geroerbakte broccoli met gember en knoflook (lv)
- Chinese tang chu bow pai tsai: zoetzure kool (lv)
- Coleslaw
- Compote van rode uien (gv)
- Gebakken asperges met gekaramelliseerde geitenkaas (gv)
- Gebakken krieltjes (gv)
- Geblancheerde tuinboontjes met ansjovisvinaigrette (*) (gv)
- Gegratineerde ham-preirolletjes
- Gegrilde asperges met sherry-baconvinaigrette (lv) (gv)
- Gegrilde courgette met sumak-ansjovisdressing en peterselie (lv) (gv)
- Gekaramelliseerde appel met Calvados (gv)
- Geprakte Opperdoezers met gepocheerd ei (gv)
- Geroerbakte zeekraal met champignons en paprika (lv) (gv)
- Geroosterde pastinaak met honing-bruine suikerglazuur (gv)
- Geroosterde wortel met geitenkaas en granaatappel (*) (gv)
- Gestoofde witlof (gv)
- Gevulde aardappel met groenten (*) (gv)
- Griekse knoflookaardappeltjes met citroen en oregano (lv) (gv)
- Groene asperges met ansjovis-tomatendressing (lv) (gv)
- Ham-kaasrolletjes met chamignons
- Indiase aubergine (lv) (gv)
- Indiase dahl (lv) (gv)
- Indonesische atjar ketimoen (lv) (gv)
- Indonesische bami goreng (lv)
- Knoflookrijst (gv)
- Marokkaanse tabouleh (lv)
- Mexicaanse rijst (lv) (gv)
- Pommes boulangère
- Pommes de terre Landaises: aardappelen uit Les Landes (lv) (gv)
- Puree van wortel, sinaasappel en karwijzaad (gv)
- Raita met rode biet en curryblad (gv)
- Ratatouille (lv) (gv)
- Sardijnse courgette uit de oven met Parmezaan (*) (gv)
- Schorseneren met geroosterde amandelen, honing en zwarte peper
- Siciliaanse caponata (lv) (gv)
- Spaanse aardappeltjes (lv) (gv)
- Spaanse escalivada: gegrilde groentensalade (lv) (gv)
- Spinazie met dille en ui (gv)
- Spruitjesgratin met pancetta en parmezaan
- Thais gekruide rijst (gv)
- Tomatenchutney (lv) (gv)
- Venkel met knoflookboter en vermout (gv)
- Wintergroenten uit de oven (gv)